Blatchford avd. Sandnes

Blatchford Ortopedi AS er en av Norges ledende ortopediske klinikker. Vårt selskap har over 130 års erfaring innen rehabiliterende tjenester.

Hos oss jobber mer enn 180 spesialister innen orto­pediteknikk. Enten du trenger en avansert protese, ortose eller en tilpasset innleggssåle, setter vi vår ære i å levere deg høy kvalitet og individuell service.

Vår visjon er å gjøre mobilitet mulig slik at drømmer kan realiseres for våre kunder.

Selskapet har i dag ni klinikker i Norge og er lokalisert fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I tillegg har vi satellittverksteder på flere, ulike lokasjoner tilknyttet våre klinikker. Vi har også rammeavtale med NAV som innebærer at vi lever opp til myndighetenes faglige krav til kvalitet, leveranse og priser.

Blatchford Ortopedi i Sandnes er vår nyeste klinikk og åpnet i 2023. Dyktige ortopediingeniører, fysioterapeut og øvrige ansatte utgjør et sett med spesialister som trives med å arbeide sammen. Vi har korte ventetider, lett adkomst med gratis parkering og helt nye lokaler.

Åpningstider: Mandag til fredag: 08:00 – 16:00

Adresse: Larsamyrå 18, 4313 Sandnes.

Kontakt

Nettside:
blatchford.no/avdelinger/sandnes/
E-post:
post.sandnes@blatchford.no
Telefon:
51 29 03 90
Vi er i etasje:
3

Trenger du lokaler?

Bli en del av et faglig fellesskap med mye kompetanse

I noen tilfeller kan det være muligheter for å leie lokaler i Trim Towers. Kontakt oss gjerne for å diskutere et potensielt leieforhold hos oss. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden eller på kontakt-siden vår.