Bølgen Media

Trenger du hjelp med markedsføring?

Reklamebyrå i Stavanger regionen med løsninger fokusert rundt de kreative ideer; blgn. – eller Bølgen Media – hjelper deg med komplett merkevarebygging, filmer, drone, nettsider, søkemotoroptimalisering (SEO), sosiale medier og mye annet.

Vi har kompetanse innen flere fagområder, og kan hjelpe deg å sette sammen komplette strategier, levere enkle tjenester, eller bare gi deg enkel veiledning. Trenger du hjelp til å klatre høyere opp i søkemotorer? Video eller bilder til sosiale medier? Annonsering på Google? Kontakt oss for mer informasjon, eller klikk deg inn på følgende linker:

Våre tjenester:

Film og Foto

Markedsføring / Digital Markedsføring

Dronefilm og foto

Nettside og nettbutikk

SEO og digital synlighet

Branding

Bølgen Media er ikke begrenset til bare de tjenestene som er nevnt over. Kontakt oss dersom du har spesielle forespørsler – og vi skal nok finne en løsning sammen. Ingen utfordring er for liten, eller for stor.

Kontakt

Nettside:
https://blgn.no
E-post:
aloha@blgn.no
Telefon:
46747142
Vi er i etasje:
5

Trenger du lokaler?

Bli en del av et faglig fellesskap med mye kompetanse

I noen tilfeller kan det være muligheter for å leie lokaler i Trim Towers. Kontakt oss gjerne for å diskutere et potensielt leieforhold hos oss. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden eller på kontakt-siden vår.